Ενημερωτικό Σημείωμα – Εκλογές Συλλόγου

Ηράκλειο, 5 Μάη 2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ο Σύλλογος Φυσικών Κρήτης ιδρύθηκε το 2015, από μια ομάδα συναδέλφων που είχαν ως σκοπό να δημιουργήσουν έναν ζωντανό Σύλλογο που θα δρα σε όλη την Κρήτη με στόχο να φέρει την Φυσική κοντά στην κοινωνία, να κάνει προτάσεις για την θέση της Φυσικής στο δημόσιο σχολείο και το περιεχόμενο της, να φέρει την Φυσική κοντά στα παιδιά και να εκπροσωπήσει κάθε Φυσικό σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης. Σε αυτά τα 4 χρόνια ο Σύλλογος έχει καταφέρει πολλά και οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται σε Πανελλαδικό επίπεδο. Μέσα από πετυχημένες εκδηλώσεις, συνέδριο, διαγωνισμούς και συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο &ΤΕΙ Κρήτης, Επιστημονικές Ενώσεις αλλά και με τα ΕΚΦΕ έχουμε καταφέρει να έχουμε παρουσία σε όλους τους Νομούς του Νησιού.

Η δύναμη του Συλλόγου είναι η συμμετοχή των συναδέλφων από κάθε χώρο  τόσο στις δράσεις , όσο και στα όργανα διοίκησης του Συλλόγου. Σήμερα έχουμε καταφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο να απαρτίζεται από συναδέλφους από Ηράκλειο, Χανιά, Ιεράπετρα και επιδιώκουμε την συμμετοχή και άλλων συναδέλφων από το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο.

Στο επόμενο διάστημα ο Σύλλογος θα προχωρήσει σε εκλογή νέας διοίκησης για την περίοδο 2019 – 2021 και οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019. Κάθε συνάδελφος που επιθυμεί να ψηφίσει στις εκλογές ή να είναι υποψήφιος θα πρέπει να γραφτεί μέλος στον Σύλλογο στέλνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά με email (πληροφορίες υπάρχουν στο www.sfkritis.gr) μέχρι και Κυριακή 26 Μάη 2019 ή με παρουσία του την ημέρα των εκλογών.  Η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή του Συλλόγου θα  γίνεται επίσης ηλεκτρονικά μέχρι την ίδια μέρα.

Για τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου που βρίσκονται εκτός του Νομού Ηρακλείου δίνεται η δυνατότητα επιστολικής ψήφου όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν επιστολικά θα πρέπει μέχρι την Κυριακή 26 Μάη να στείλουν με email την διεύθυνση κατοικίας τους και στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να τους ενημερώσουμε για την αποστολή του εκλογικού υλικού και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Με εκτίμηση              

  Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *