Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Σεμινάριο – Συζήτηση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με αφορμή το μεταβατικό πρόγραμμα σπουδών της Γ Λυκείου και την διδασκαλία εισαγωγικών εννοιών της Κβαντομηχανικής, είναι σημαντικό να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε προβληματισμούς και ιδέες.

Στα πλαίσια αυτά θα είναι μαζί μας ο κ. Στέφανος Τραχανάς, συγγραφέας βασικών Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων Κβαντομηχανικής και διδάσκων για σειρά ετών στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ο κ. Τραχανάς θα απαντήσει σε απορίες για τον τρόπο προσέγγισης των εννοιών που περιλαμβάνει το αναλυτικό πρόγραμμα στο κεφάλαιο της Κβαντομηχανικής.

Για την καλύτερη προετοιμασία της κουβέντας μας παρακαλούμε να καταγράψετε τις απορίες, σκέψεις και προτάσεις σας, ώστε να γίνει ένας δημιουργικός διάλογος που θα φωτίσει σκοτεινά σημεία και θα μας βοηθήσει όλους να διδάξουμε την Κβαντομηχανική στους μαθητές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε η εισαγωγή Σύγχρονης Φυσικής στο Λύκειο, έστω και με αυτό τον τρόπο, είναι ένα σημαντικό βήμα

Σας περιμένουμε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 σε σύνδεσμο που θα λάβετε, όσοι δηλώσετε την συμμετοχή σας στην φόρμα εγγραφών.

Με εκτίμηση

Για τον Σύλλογο Φυσικών Κρήτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο

5 σχόλια στο Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Σεμινάριο – Συζήτηση

  1. Παρακαλώ η φόρμα εγγραφών αναφέρει:
    “Η φόρμα Δήλωση συμμετοχής στο διαδικτυακό σεμινάριο – συζήτηση «Η Κβαντομηχανική στα σχολεία» δεν δέχεται πλέον απαντήσεις.
    Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο της φόρμας αν θεωρείτε ότι πρόκειται για λάθος.”
    Ισχύει ή όχι το σεμινάριο ?
    Ευχαριστώ

  2. Καλημέρα. Είχα δει την ανακοίνωση της εκδήλωσης, αλλά δεν είχα προσέξει πως έπρεπε να συμπληρώσω τη φόρμα για να την παρακολουθήσω, μου το επισήμανε χτες ένας συνάδελφος. Τώρα, όμως, βλέπω πως η φόρμα δεν είναι πια ενεργή. Επειδή διδάσκω στη Γ λυκείου και δίνει και το παιδί μου εξετάσεις φέτος, θα με ενδιέφερε πολύ να παρακολουθήσω τη συζήτηση. Σας παρακαλώ, πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να δηλώσω τη συμμετοχή μου. Ευχαριστώ.

  3. Καλησπέρα σας, θα ήταν εύκολο να αναρτηθεί η συζήτηση με τον κύριο Τραχανά για την κβαντομηχανική στα σχολεία για αυτούς που δεν καταφέραμε να την παρακολουθήσουμε ζωντανά;
    Ευχαριστώ πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *